O nas

SEDEM vam omogoča povečanje prodaje prek mobilnih telefonov, ki jih imajo praktično vse vaše potencialne stranke. Izkoristite najhitreje rastoči komunikacijski kanal!

Izkoristite komunikacijski in prodajni potencial mobile oglaševanja. V podjetju SEDEM, specializiranem za mobile marketing, smo izpeljali že več kot 100 akcij za domače in tuje naročnike tako v Sloveniji kot v Evropi. Naša partnerska podjetja delujejo na evropskih trgih in nam omogočajo, da najboljše prakse prenašamo na naše poslovne partnerje.

Kako pogosto se sprašujete, kako izboljšati odzivnost pri vaših marketinških aktivnostih ali kako vzpostaviti dvosmerni dialog s svojimi strankami? To je danes največji izziv marketinga – komunicirati sporočila ciljnemu občinstvu in dobiti o njem povratne informacije.

Rešitev se ponuja na dlani. Mobile marketing omogoča relevantno komunikacijo s točno določeno ciljno skupino ob točno določenem času. Pri oglaševanju v klasičnih medijih visokega dosega (TV, tisk, zunanje oglaševanje, radio) so vstopni stroški oglaševanja, pri katerem lahko dosežete nek učinek, zelo visoki, hkrati pa plačate za doseganje nerelavenih ciljnih skupin.
 

Ste vedeli, da:

  • odpremo kar 95% vseh sms sporočil, v nasprotju z 25% odprtimi emaili (IAB)
  • 7% vprašanih med 18 in 25 let bi raje izgubilo službo, kot se odreklo mobilnemu telefonu (WARC)
  • 24% žensk bi se raje odreklo seksu, kot enemu mesecu brez telefona (WARC)
  • SMS šteje že 36% vse pisne komunikacije med ženskami in 23% med moškimi (Admap)
  • Po napovedih Informa Telecom & Media bo mobilno oglaševanje zraslo od leta 2007 do leta 2011 za 7 krat. Temu bodo botrovali povečan doseg mobilnih telefonov, boljše tehnologije, nižje cene in večji ekrani.
  • Svetovno najuspešnejša podjetja Coca-Cola, McDonald's in mobilni operaterji so že zdavnaj odkrili prednosti mobile marketinga in ga s pridom izkoriščajo
  • 95% penetracija mobilne telefonije in stopnja razvoja le te v Sloveniji je na nivoju zelo razvitih Evropskih držav, sama uporaba v oglaševalske namene pa je deviški trg, ki ga velja bolj izkoristiti


Prednosti mobile marketinga so v maksimiziranju koristi pri izvajanju marketinških aktivnostih. Mobile marketing omogoča precizno ciljano dvosmerno komunikacijo, takrat in tolikokrat, kot želite, omogoča gradnjo odnosa med blagovno znamko in vašimi kupci ter pospeševanje prodaje. Hhkrati je eden najbolj merljivih medijev. Mobilni marketing je lahko podporna aktivnost vašim oglaševalskim aktivnostim, lahko je samostojna promocijska akcija ali pa celovit način izvajanja CRM aktivnosti.

V ta namen smo postavili prodajno usmerjen, prilagodljiv in preizkušen sistem iMS NAVIGATOR, tj. sistem, ki vam omogoča komunikacijo z vašimi strankami prek mobilnih telefonov. Sistem je enostaven za uporabo in omogoča celoten pregled nad izvajanjem mobilnih marketinških aktivnosti.

S tem vam Sedem ponuja dragoceno poslovno priložnost. Za vas bomo razvijali storitve, iskali nove priložnosti, testirali nove rešitve na lastnih primerih in vam ponudili široko znanje s področja mobilnega marketinga, kar se bo odražalo tudi v učinkovitosti vaših marketinških aktivnosti.

Prihodnost je v mobilnem marketingu. Ne zamudite svoje priložnosti! Pokličite nas na 08 200 12 80 ali pošljite SMS sporočilo SEDEM INFO na 3131.