O inštitutu za ekonomijo, pravo in informatiko

Kot podjetje, ki se ukvarja z digitalnimi mediji, sodelujemo tudi z Inštitutom za ekonomijo, pravo in informatiko.

iepri.JPG

dr. Boštjan Berčič, direktor inštituta, je zapisal:

Na Inštitutu za ekonomijo, pravo in informatiko se že vrsto let ukvarjamo z raziskovanjem, publiciranjem, izobraževanjem in svetovanjem s področja ekonomije, prava in informatike. Specializirani smo za področje informacijskega prava (varstvo osebnih, tajnih in zaupnih podatkov ter poslovne skrivnosti, elektronski marketing, elektronsko poslovanje in elektronsko arhiviranje, informacijska intelektualna lastnina, IT pogodbe, ) ter ekonomskega prava (varstvo konkurence, varstvo potrošnikov, javno naročanje, javno- zasebna partnerstva, gospodarske javne službe). S svojimi dejavnostmi poskušamo preseči semantični prepad med ekonomisti, pravniki in informatiki ter povečati stopnjo medsebojnega razumevanja ved in disciplin.

V svoje raziskave vključujemo interdisciplinarne strokovnjake z izkušnjami s pravnega, ekonomskega, informacijskega in drugih področij. Pri svojem delu pogosto sodelujemo z različnimi inštitucijami s posameznih področij ter vselej poskušamo integrirati njihovo znanje in izkušnje.

Pohvalimo se lahko z najodličnejšimi referencami in tradicionalno kvalitetnimi storitvami. Od strank, ki smo jim v celoti uredili varstvo osebnih podatkov, je Lek farmacevtska družba d.d., dne 29.1.2007, ob evropskem dnevu varstva osebnih podatkov od Informacijskega pooblaščenca, prejela posebno nagrado za vzorno ureditev varstva podatkov v zasebnem sektorju.

Trdno smo prepričani, da lahko našim strankam ponudimo samo najboljše storitve, ki so rezultat dolgoletnih izkušenj in znanja naših strokovnjakov. Vabim vas, da se o tem tudi sami prepričate.

Oglejte si tudi našo spletno stran: www.iepri.si