Broadcast

Aplikacija omogoča enostavno in hitro obveščanje vaših strank (obstoječih, potencialnih) o vseh vaših aktivnostih, ponudbah ipd., lahko pa jim pošljete tudi kupone s popusti, ki jih vnovčijo tako, da se na blagajni identificirajo z SMS sporočilom. Ker je sistem prilagodljiv, boste lahko obvestila kreirali tudi vnaprej ter določili datum in uro pošiljanja, ko želite, da vaša obvestila pridejo do strank. 

Broadcast: omogoča pošiljanje SMS sporočil določeni skupini ali več skupinam uporabnikov naenkrat. Gre za osrednjo aktivnost v sklopu mobilnega marketinga. Omogoča vam obveščanje svojih uporabnikov s sporočili, ki jih sestavljate sami, kjer sami določite datum pošiljanja in komu so sporočila namenjena.

Primer: Odločili ste se, da boste skupino kupcev, za katere veste, da so starši, obvestili o novi ponudbi za njihove otroke. V tem primeru napišete SMS sporočilo, izberete skupino uporabnikov, ki jim želite sporočilo poslati, in pošljete. SMS sporočilo bo na njihovem telefonu v nekaj sekundah.